Skal du have nye trævinduer?

Trævinduer er en populær form for vinduer i Danmark på grund af det klassiske look.

Hos Poul Rasmussen A/S har vi et stort udvalg af trævinduer i forskellige farver og designs, så vi har med garanti også en type, der passer til dig og din bolig. Som tømrer med over 45 års erfaring, har vi udskiftet et utal af trævinduer, hvilket gør os til eksperter inden for området. Det betyder, at vi nemt og effektivt udskifter alle former for vinduer og erstatter dem med trævinduer efter dit ønske.

Vores leverandører

Trævinduer af højeste kvalitet

Hos Poul Rasmussen A/S benytter vi kun vinduer produceret af kernetræ af høj kvalitet. Trævinduerne kommer høvlet, slebet og malet direkte fra leverandøren, hvilket sikrer både et flot udseende og høj modstandsdygtighed. Det betyder, at trævinduerne har en utrolig lang levetid, især hvis de vedligeholdes på korrekt vis. Vi vejleder og rådgiver naturligvis altid vores kunder i vedligeholdelse, så vinduerne stadigvæk står skarpt et årti senere.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Vil du høre nærmere om fordelene ved trævinduer eller de forskellige designs og farver, vi kan levere, kan Poul Rasmussen A/S kontaktes på 64 82 54 88 eller info@prbyggeri.dk. Her giver vi med glæde et uforpligtende tilbud og deler ud af vores professionelle rådgivning. Fra vores base i Otterup på det nordlige Fyn, kører vi ud til kunder i store dele af landet, såsom Odense, Kolding og andre fynske og østjyske byer.

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88