Kvalitetsbevidst tømrer

Poul Rasmussen A/S er en yderst kvalitetsbevidst tømrervirksomhed med over 45 års erfaring inden for branchen

Som professionel og erfaren tømrer går vi højt op i kvaliteten af både det arbejde vi udfører samt de materialer, vi benytter os af. Det betyder, at du som kunde altid vil stå tilbage med et æstetisk flot resultat, der tilmed holder i mange år – uanset om der blot er tale om en ny dør eller f.eks. et nyt tag.

Vores tømrerarbejde omfatter blandt andet:

Tømrer med en bred kompetencevifte

De mange års erfaring i tømrerbranchen og vores faglige uddannelser har gjort, at vi har udviklet en bred vifte af forskellige færdigheder og faglige kompetencer. Det betyder, at vi den dag i dag er i stand til at foretage mange former for tømrerarbejde - Når vi udfører tømreropgaver, varetager vi alle opgaver fra start til slut, og færdiggør først projektet, når du er fuldt ud tilfreds. Vi stiller med glæde faglig rådgivning og vejledning til rådighed, og sammen finder vi en løsning, der passer til netop dine behov, krav og ønsker.

Skal vi hjælpe dig med dit næste byggeprojekt?

Nyt gulv, renovering af køkken eller måske nye vinduer til huset? – Uanset hvad dit byggeprojekt går ud på, hjælper vi dig igennem projektet fra start til slut. Vil du høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os på 64 82 54 88 eller info@prbyggeri.dk.  Med en beliggenhed i Otterup på det nordlige Fyn, hjælper vi kunder på hele Fyn, fx i og omkring Odense. Dog varetager vi også ofte opgaver på den anden side af Lillebælt.

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88