PVC vinduer af veka

Hos Poul Rasmussen A/S anvender vi Veka som profilleverandør af de anerkendte Veka PVC-vinduer.

Veka PVC er et tysk familieejet firma, der har eksisteret siden 1961, og især er kendt for deres PVC vinduer. Siden den spæde start har firmaet udviklet sig til at blive et af markedets førende leverandører af de anerkendte PVC-U profilsystemer, og virksomheden er i dag anerkendt over hele verden. Vinduerne er yderst miljøvenlige både i produktionen, og efter de er monteret i bygningen. Udtjente PVC vinduer genanvendes i produktionen af de nye vinduer, uden at kvaliteten forringes.

Minimal vedligeholdelse med PVC vinduer af Veka

Veka PVC er profiler til vinduer og døre og er lavet af plastik og er et vedligeholdelsesfrit materiale. Derfor er Veka PVC vinduer yderst anvendelige til både private huse, erhverv, industri, institutioner og lignende, der ikke ønsker at bruge tid og penge på at vedligeholde vinduer. Udseendemæssigt minder Veka PVC vinduer utrolig meget om de klassiske trævinduer, hvilket er en fordel for dem, der ønsker et klassisk look, men ikke gider vedligeholdelsesdelen. Desuden er Veka PVC vinduer og døre både robuste og langtidsholdbare.

Fordele ved Veka PVC vinduer og døre:

  • De er vedligeholdelsesfrie
  • De er robuste
  • De er miljørigtige
  • De er af høj kvalitet
  • De minder om trævinduer i udseendet
  • De fås i forskellige farver og designs
  • De kan anvendes til alle former for bygninger

Vil du vide mere?

Overvejer du at udskifte dine døre eller vinduer med Veka PVC, er du velkommen til at kontakte Poul Rasmussen A/S på 64 82 54 88 eller sende en mail til info@prbyggeri.dk. Fra vores beliggenhed på det nordlige Fyn, servicerer vi især kunder fra Odense samt trekantområdet omkring Lillebælt, Kolding og Vejle.

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88