Udestuer

Udestuer | Vi bygger jeres nye udestue - Kontakt os for tilbud

Opførelse af udestuer og overdækket terrasse

Hos Poul Rasmussen A/S har vi mange produktløsninger på repertoiret, hvor vi gør alt for at imødekomme jeres ønsker og specifikke mål i forbindelse med blandt andet udestuer og en overdækket terrasse. Vi er med helt fra opstartsfasen med rådgivning og vejledning, og forlader først projektet, når alle parter er tilfredse. Der er mange fordele ved at tilbygge en udestue. Det kan være en økonomisk gevinst for huset, da lysindfaldet bliver markant anderledes, rummeligt og hyggeligt. Lyset og varmen kan tilmed være med til at gøre flere sæsoner attraktive i en udestue, hvor familien kan samles. Uanset hvad du vælger, vil vi gøre vores ypperste for at udføre arbejdet effektivt og kvalitetsbevidst.

En virksomhed med mere end 45 års erfaring

Vi er en familievirksomhed inden for bygge- og ingeniørbranchen med to generationer ansat, som beskæftiger 50 ansatte. Igennem årtierne har vi altid haft fokus på at udføre et solidt og grundigt stykke renoverings- og bygningsarbejde. Derudover er virksomheden autoriseret forhandler af PORTAS, der er Europas største specialist inden for renovering af køkkener, døre, lofter, trapper, mv. Dette er din sikkerhed og tryghed for, at vi har kvaliteten på det rene.

Ring og få et uforpligtende tilbud i dag

Vil du have flere informationer og uddybet dine muligheder for at få en udestue eller overdækket terrasse, kan du med fordel tage kontakt til os. Vi kan træffes på telefon 64 82 54 88, eller på mail info@prbyggeri.dk ellers er du velkommen til at besøge os på vores adresse i Otterup inden for vores åbningstider: 07:00-16:00 mandag til torsdag og 07:00-14:00 fredag.

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88