Træ alu vinduer

Træ alu vinduer er en type vinduer, hvor karm og ramme består af en kombination af aluminium og træ.

Træ alu vinduer er holdbare vinduer, som nærmest ikke behøver vedligeholdelse. Aluminium er et yderst modstandsdygtigt materiale i al slags vejr og sidder derfor på ydersiden, mens indersiden af vinduet er af træ for at give et mere klassisk look. Dette gør træ alu vinduer til et af de mest populære valg af vinduer i Danmark, da de er nemme at montere, er klassiske i udseendet og generelt har mange fordele.

Holdbare kvalitetsvinduer

Træ alu vinduer er endnu mere modstandsdygtige og holdbare end almindelige trævinduer, da den hårde udvendige aluminiumsoverflade beskytter optimalt mod vind og vejr. Det betyder, at denne form for vinduer kræver mindre vedligeholdelse og holder i flere år, da risikoen for råd og svamp er minimal. Vores træ alu vinduer fås i mange forskellige farver og design, så de kan tilpasses din bolig og dine ønsker.

Vores leverandører af træ alu vinduer

Vi monterer vinduerne for dig

Hos Poul Rasmussen A/S har vi stor erfaring med montering af vinduer, og har siden 1971 udskiftet et utal af forskellige vinduer. Træ alu vinduer er velegnede til både private boliger og forskellige byggerier, da de har et klassisk look og nærmest ikke kræver vedligeholdelse. Poul Rasmussen A/S kan kontaktes på telefon 64 82 54 88 eller mail  info@prbyggeri.dk. Her står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål eller at komme med et uforpligtende tilbud. Vores kundeskare dækker især Odense og resten af Fyn samt byer på den anden side af Lillebælt, såsom Kolding.

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88