Din lokale snedker på Fyn

Snedkerarbejde med kvalitetsgaranti 


Med over 45 års erfaring inden for branchen, er du som kunde i trygge hænder hos os. Kvaliteten i den arbejdsindsats vi udfører, er af samme høje standard som de materialer vi anvender. Det betyder med andre ord, at kunden altid kan regne med flotte æstetiske og holdbare resultater, da det er en del af vores DNA at udføre grundigt og kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerarbejde.

Vi løser følgende kerneopgaver:

En komplet løsningsmodel fra en snedker du kan stole på

Med den rette mængde erfaring og kompetence står vi på spring, når din næste opgave skal udføres. Vi er med dig igennem hele processen - fra start til slut. Slutproduktet er først en realitet, når du som kunde er tilfreds med det. Derfor indbefatter det naturligvis, at rådgivning og vejledning løbende følger med i processen for at sikre dig, at det er dine behov, ønsker og krav der bliver indfriet. 

Ring og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt i dag

Tag kontakt til os, hvis du går og drømmer om et nyt legehus, en ny terrasse eller noget helt tredje. Vi står klar til at hjælpe med udførelsen af projektet. Vi kan træffes på telefon 64 82 54 88, per mail info@prbyggeri.dk. Alternativt kan du besøge os på vores adresse i Otterup inden for vores åbningstider: 07:00-16:30 mandag til torsdag og 07:00-14:00 fredag.

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88