Nyt loft efter dine ønsker

Er loftet i din bolig efterhånden ved at være udtjent, eller trænger du bare til en mere moderne eller måske mere lyddæmpende løsning?

Hos Poul Rasmussen A/S har vi stor erfaring med at lave loft, hvilket efterhånden har gjort os til specialister inden for området. Der findes et stort udvalg af forskellige loftstyper, som hver især har deres unikke fordele. Er du i tvivl om, hvilken type loft, der er den rette til din bolig, deler vi med glæde ud af vores viden og erfaring, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig. Vi har både materialerne til at lave alt fra simple gipslofter, som vi både spartler og maler, til de innovative Portas lofter, der bliver leveret som en færdig løsning til dit hjem og opsat nemt og hurtigt af os.

Vi laver:

  • Listelofter
  • Panellofter
  • Gipslofter
  • Lyddæmpende lofter (træbeton og rockfon)
  • Portas lofter

Godt håndværk til tiden

Som professionel håndværker, er vi hos Poul Rasmussen A/S klar over vigtigheden af at have en pålidelig og præcis håndværker som samarbejdspartner. Netop derfor er to af de vigtigste målsætninger for os altid at levere et grundigt og veludført stykke arbejde – til tiden. Uanset om du skal have lavet en omfattende, lyddæmpende loftsløsning i hele din bolig eller blot skal have udskiftet nogle enkelte gipsplader, går vi til enhver opgave med lige stor grundighed.

Skal vi lave dit nye loft?

Vil du vide mere om fordelene ved de forskellige loftstyper, eller har du andre spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte Poul Rasmussen A/S på 64 82 54 88 eller info@prbyggeri.dk. Vores kunder er fortrinsvis fra Kolding området, Odense og resten af Fyn, og fra vores base i Otterup, kører vi også gerne ud til dig.

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88