Vi hjælper med diverse opgaver inden for træarbejde

I knap et halvt århundrede har Poul Rasmussen A/S drevet en alsidig bygge- og renoveringsvirksomhed på det nordlige Fyn og hjulpet kunder over hele landet. Siden 1971 har vi beskæftiget os med alt fra udskiftning af tag til renovering af køkken til nybyg.

Vores mange års erfaring har gjort os til specialister inden for mange forskellige fagområder, og vi har i dag både medarbejderne, materialerne og værktøjet til at udføre diverse tømrer-, snedker- og byggeopgaver.

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Med over 40 medarbejdere med hver deres forskellige spidskompetencerne, kan vi hjælpe kunder inden for landbrug, erhverv og private med alle former for byggeopgaver og projekter. Inden for virksomheder og landbrug har vi især opført et væld af diverse haller til industri, maskiner, dyr og lignende. For private foretager vi især renoverings- og byggeopgaver samt diverse mindre tømreropgaver. Vi varetager desuden gerne skræddersyede specialopgaver fra start til slut, så du står tilbage med et resultat lige efter dine ønsker og behov.

Kontakt os

Fælles for alle vores arbejdsopgaver er, at vores målsætning altid er at aflevere et solidt og gedigent stykke arbejde, der holder i mange år, og som er veludført ned til mindste detalje. Trænger sommerhuset til et pift med en ny beklædning, eller har du brug for en professionel hånd til dit næste projekt, ser vi frem til at høre fra dig på telefon 64 82 54 88 eller mail info@prbyggeri.dk. Vores kunder befinder sig flere steder i landet, såsom Kolding området, Odense og resten af Fyn, og vi kører også med glæde ud til dig

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88