Renovering af trapper

Portas trapperenovering - Den gamle trappe bliver som ny

Hvorfor rive ned og bygge nyt?

Renovering af trapper kan blive nødvendigt, da trapper bliver belastet mange gange dagligt af de mange skridt op og ned, og trinnene kan ikke undgå at blive slidte og kedelige at se på med tiden. Måske er jeres trappe tilmed blevet usikker at gå på eller passer slet ikke længere til udseendet på jeres bolig. Men hvorfor rive ned og bruge en formue på en ny trappe, når den gamle stadig er funktionel og blot trænger til en kærlig hånd? Nedrivning af den gamle trappe og montering af en helt ny er et omfattende, besværligt og dyrt projekt, der ofte forårsager byggerod, snavs og stress. Renovering af trapper ud fra PORTAS konceptet er en smertefri løsning, når I ønsker en ny og flot trappe nemt, hurtigt og effektivt.

Effektiv renovering af trapper med PORTAS

Med PORTAS trapperenovering slipper I for at jeres bolig bliver omdannet til byggeplads og undgår på den måde byggerod, støj og snavs. Hos Poul Rasmussen A/S er vi autoriseret forhandler af PORTAS, der benytter trin-på-trin systemet, som både er en prisvenlig, nem og hurtig løsning. Uanset om der er tale om en trappe af beton, sten eller træ, monteres den nye trappe ovenpå den gamle. I kan vælge ud fra forskellige designs, og den nye trappe leveres i et vedligeholdelsesfrit, skridsikkert og langtidsholdbart materiale. Ønsker I det kan vangerne beklædes, og der kan monteres LED belysning i trappen, som er både en praktisk og moderne løsning.

Bestil en gratis rådgivning

Hos Poul Rasmussen A/S tilbyder vi en gratis rådgivningssamtale og et uforpligtende tilbud, når I overvejer PORTAS trapperenovering. De smarte PORTAS løsninger tilbyder vi kunder på Fyn og trekantsområdet, mens andre ydelser fortrinsvis tilbydes i Otterup og omegn, Odense samt resten af Fyn.

Ring til os på 64 82 54 88 eller send en mail til info@prbyggeri.dk.

Kontakt os for et uforpligtende konsulentbesøg.

Du kan se mere omkring trapperenovering nedenstående film og på PORTAS' tyske hovedside www.portas.de

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88