Køkkenrenovering

Få renoveret dit køkken med Portas renovering

Effektiv og hurtig proces

Drømmer du om at få renoveret det gamle køkken, men har du svært ved at overskue processen og byggerodet, det vil medføre? I så fald er PORTAS køkkenrenovering den helt rette løsning for dig.

Du vil med garanti blive overrasket over, hvor hurtigt, smertefrit og effektivt, vi kan renovere dit gamle køkken – og hvor flot det kan blive! Mange danske boligejere vælger at skyde en pil efter drømmen om et nyt, lækkert og moderne køkken, fordi byggeprocessen ofte kan være omfattende og besværlig, men med PORTAS køkkenrenovering, bliver det lige det modsatte.

Renovering af køkken med PORTAS konceptet

PORTAS konceptet er en yderst effektiv og anerkendt renoveringsmetode. Det gør det muligt blandt andet at forvandle dit gamle køkken til et nyt og moderne, men uden at forvandle hele dit hjem til en byggeplads. Størstedelen af arbejdet bliver nemlig udført på vores eget værksted, hvorefter den færdige løsning installeres hos dig. På ganske kort tid bliver dit køkken som nyt igen, men du slipper for at blive konfronteret med støv, støj og mange timer med håndværkere i hjemmet.

Hvorfor vælge PORTAS køkkenrenovering?

  • Aldrig mere maling i boligen
  • Nyt køkken på få dage
  • Mange moderne modeller og designs
  • Et køkken efter dine ønsker og krav
  • Ingen snavs, støv og støj i boligen

Få et uforpligtende tilbud

Hos Poul Rasmussen A/S ser vi mange fordele i at vælge PORTAS konceptet, når det gælder køkkenrenovering. Er du endnu ikke overbevist, er du velkommen til at kontakte os på 64 82 54 88 for at høre nærmere om processen og de fordelagtige priser. Vi er beliggende i Otterup på Nordfyn, men foretager PORTAS køkkenrenovering for kunder over hele Fyn og trekantsområdet.

Vi ser frem til at høre fra dig! Du bliver overrasket over, hvor hurtigt og smertefrit vi kan renovere dit køkken. Og hvor flot, det kan blive.

Kontakt os for et uforpligtende konsulentbesøg.

Du kan se mere omkring køkkenrenovering på nedenstående film og på PORTAS' tyske hovedside www.portas.de

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88