Renovering af døre

Nye døre på en enkelt dag?

Er dørene i boligen slidte, utætte eller knirkende? Eller passer dørene ganske enkelt ikke længere til indretningen af jeres hjem?

Uanset årsag tilbyder Poul Rasmussen A/S en effektiv og hurtig renovering af døre, så I igen kan få glæde af dem i mange år fremover. Med PORTAS’ geniale koncept, kan I få renoveret alle boligens døre på blot en enkelt dag, uden at boligen bliver forvandlet til en støjende og støvende byggeplads.

PORTAS dørrenovering giver dine gamle døre nyt liv

I stedet for at bruge store omkostninger på at få afmonteret de gamle døre og karme og installeret helt nyt, giver PORTAS nyt liv til de gamle døre, så de igen kommer til at fungere optimalt og passer til jeres hjem. Dørene renoveres på vores værksted, hvor der bruges et yderst holdbart og vedligeholdelsesfrit materiale. I kan vælge mellem mange typer, modeller og designs, så de nye døre kommer til at passe til både jeres ønsker og behov samt udseendet på jeres bolig.

Fordele ved PORTAS dørrenovering:

  • Afhentning af gamle døre og montering af de nyrenoverede på en enkelt dag
  • De nyrenoverede døre har en lang levetid
  • Mange modeller og designs (fx glasruder eller smukke trærammer)
  • Ingen snavs og støj i boligen
  • En prisvenlig og effektiv løsning

Det geniale PORTAS koncept benytter vi desuden også til renovering af køkkener, trapper, lofter og lignende, hvilket er ideelt for dig, der ønsker en effektiv, hurtig og smertefri renovering.

Ring og høre nærmere

Vil du vide mere om PORTAS dørrenovering, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til Poul Rasmussen A/S på 64 82 54 88 eller send en mail til info@prbyggeri.dk. Vi har især kunder fra Otterup og omegn samt Odense og andre dele af Nordfyn, men vi tilbyder PORTAS renoveringsløsninger for kunder på hele Fyn og i trekantsområdet. Vi tilbyder en unik løsning, der giver dig nye døre på blot én dag, med det geniale PORTAS-koncept.
Dørrenovering - af gammelt....bliver nyt!

Kontakt os for et uforpligtende konsulentbesøg.

Se hvordan vi kan renovere dine døre herunder.

Du kan se mere omkring Portas dørrenovering i nedenstående film og på PORTAS' tyske hovedside www.portas.de

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88