Er skaden sket?

Er uheldet ude, og er der kommet skader på din bolig, erhvervslokale eller industribygning, så ring til Poul Rasmussen A/S!

Vi fungerer som fast håndværkstaksator for flere store forsikringsselskaber i Danmark, deriblandt TRYG, som er Danmarks største forsikringsselskab. Vi har stor ekspertise i at vurdere skader og priser samt at udbedre alle former for skader.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Brandskader
  • Vandskader
  • Stormskader

Vi hjælper både private og erhvervskunder

Som erfaren håndværker med et utal af forsikringsmæssige reparationer i rygsækken, har vi både materialerne, kompetencerne og de faglige uddannelser til at udbedre og reparere alle former for skader på bygninger. I forbindelse med en storm, er det ofte tag eller gavl, der har taget skade, og skaderne kan være alt fra små huller og nedfaldne tagsten til store og omfattende skader, der berører hele bygningen. I bygninger, hvor der har været brand, er skaderne ofte store og kræver hurtig og effektiv udbedring og genopbyggelse. Uanset hvilken form for skade din bygning har været udsat for, reagerer vi hurtigt og varetager opgaven fra start til slut.

Lad os hjælpe dig med at rette op på skaden

Er skaden sket, eller er du blot interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi arbejder med en forsikringssag, kan Poul Rasmussen A/S kontaktes på telefon 64 82 54 88 eller mail info@prbyggeri.dk.  Når vi varetager forsikringssager, har vi især kunder fra Odense og andre dele af Fyn, men også på den anden side af Lillebælt i området omkring Kolding. Tøv ikke med at kontakte os, hvis skaden er sket.

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88