Privat

Vores kerneydelser

Vi udfører diverse tømreropgaver for private

Er taget utæt eller trænger du til nye døre og vinduer? Poul Rasmussen A/S er en tømrermester der har udført diverse former for tømreropgaver for private siden 1971, og vi er derfor den trygge løsning for dig, der ønsker et professionelt greb om projektet. Ved at vælge en professionel fagmand til at klare opgaven, er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende krav og forskrifter.

Poul Rasmussen A/S har en stor kundeskare af private kunder fra især Otterup og omegn og resten af Fyn. Vi har både kompetencerne, den faglige uddannelse og de rette materialer til at udføre en bred vifte af forskellige tømreropgaver for private boligejere. Vi sætter vi en ære i at udføre et grundigt stykke arbejde hver eneste gang, som både er flot, veludført og holder i mange år fremover.

 

 

Vores kerneydelser for private er:

PORTAS konceptet

Som autoriseret forhandler af det anerkendte renoveringssystem PORTAS, kan vi hos Poul Rasmussen A/S tilbyde hurtig og effektiv renovering af køkkener, trapper, lofter, døre og meget andet. Processen og byggerodet er meget mindre omfattende end ved normale renoveringer, da det meste af arbejdet bliver udført på vores værksted. Konceptet er derfor et yderst populært valg for private boligejere, der ser fordelen ved at få klaret renoveringen hurtigt og smertefrit.
Du kan læse mere om PORTAS og vores andre ydelser her på hjemmesiden.

Lad os klare opgaven for dig

Uanset om du døjer med en knirkende dør, har haft en vandskade eller drømmer om at få renoveret køkkenet, kan vi hos Poul Rasmussen A/S klare opgaven for dig.
Kontakt os allerede i dag på 64 82 54 88 eller info@prbyggeri.dk og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi er beliggende i Otterup på Nordfyn, men klarer opgaver for private i både Otterup og omegn, Odense og resten af Fyn.  

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88