Ny hal på tre måneder

WH Produkter A/S er en førende virksomhed inden for solafskærmning og i dag en del af den verdensomspændende koncern Hunter Douglas

På fabrikken i Odense udvikles og produceres markiser, rullegardiner, persienner og andre produkter til hele verden.

I 2011 gennemførte Poul Rasmussen A/S et større halbyggeri for WH Produkter. Der var behov for at udvide produktions- og lagerkapaciteten, og Poul Rasmussen opførte på blot tre måneder en isoleret og opvarmet hal på 835 m2, der også rummer kontor- og mødefaciliteter, køkken, toilet og serverrum.

"Det var hård vinter, da vi begyndte 1. januar, og vi støbte soklen i 10 graders frost. Imens blev tag- og vægelementer produceret hjemme på vores fabrik i Otterup", fortæller Jimmy Rasmussen fra Poul Rasmussen A/S. "Vinteren var altså ikke noget problem, og blot tre måneder senere kunne vi aflevere et færdigt byggeri".

Med alle nødvendige håndværkerkompetencer i huset kunne Poul Rasmussen A/S planlægge et stramt flow, hvor alt blev udført præcis, når der var brug for det. "Det var et ægte A-Z projekt, og jeg var stort set ikke på byggepladsen, mens arbejdet stod på", fortæller Morten Hanfgarn, den daværende ejer af WH Produkter A/S. 

Vi støbte soklen i 10 graders frost

Jimmy Rasmussen

Poul Rasmussen A/S


Tilbage til oversigt

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88