Haugaard Kappendrup

Haugaard Company A/S fik lagerhal på rekordtid

Torsdag den 25. februar 2016 blev der holdt rejsegilde for den nye hal, som Poul Rasmussen A/S har opført hos Haugaard Company A/S i Kappendrup på Nordfyn.

Projektet er blevet realiseret på rekordtid. Det skyldes dels hurtigt og professionelt håndværk af Poul Rasmussen A/S, dels at projektet har fået god opbakning fra Nordfyns kommune.

1. december 2015 kontaktede Haugaard Company A/S Poul Rasmussen A/S med planerne om at opføre en 600 kvm. stor hal. En henvendelse fra en potentiel kunde betød, at virksomheden akut manglede lagerplads, så en ny tilbygning skulle stå klar hurtigt.

Takket være det effektive samarbejde med Poul Rasmussen A/S og hurtig sagsbehandling hos Nordfyns kommune kunne Claus Haugaard fejre opførelsen af sin nye lagerhal, som mindre end tre måneder senere stod klar til brug.

- Vi har oplevet et rigtig positivt og effektivt samarbejde med både Poul Rasmussen A/S og Nordfyns Kommune. Der er virkelig sket noget med hastigheden på sagsbehandling, men også hele attituden og indstillingen til at hjælpe virksomhederne er opløftende, siger Claus Haugaard.


Hos Poul Rasmussen er man også meget tilfreds med projektet.

- Jeg er utrolig stolt af hele projektet. På mindre end tre måneder er vi gået fra første møde til færdig hal, og undervejs har vi fået fantastisk opbakning fra kommunen, siger direktør i Poul Rasmussen A/S, Jimmy Rasmussen.

På dagen blev der holdt taler og skålet for den nye hal, hvor borgmester i Nordfyns Kommune Morten Andersen også var mødt op til fejringen.

 

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88