Referencer Erhverv | Hal til Naturgas

I juli 2015 tog vi første spadestik til dette spændende projekt for Nature Energy i Holsted

Blot 3 mdr. senere stod byggeriet færdigt og klar til at producere billig naturgas.

Fakta om byggeriet:

Opførelse af proces- og aflæsserhal for affaldshåndtering på 1800 m2, samt velfærdsfaciliteter på ca. 120 m2. Hallen er udført som en uopvarmet stålrammekonstruktion beklædt med præfabrikerede sandwich paneler på væg og loft. Servicebygningen udført som en opvarmet stålkonstruktion, også beklædt med præfabrikerede paneler på væg og loft.

Udtalelse fra bygherre, Jesper Bundgaard, NGF Nature Energy:

"Vi har været yderst tilfredse med Poul Rasmussen/PR Halentreprises opførelse af vores nye produktionsfaciliteter i Holsted og Heden. PR Halentreprise har helt tilbage fra udbudsfasen været gode til at forstå vores behov som kunde og har løbende været en aktiv sparringspartner for os i forhold til at optimere projektet. Derudover har PR Halentreprise formået at opføre vores produktionshaller til tiden, på trods af en meget stram tidsplan."

Poul Rasmussen/PR Halentreprise har i forbindelse med opførelsen af proces- og aflæsserhal i Holsted været hovedentreprenør. Projektet var starten meget klemt med hensyn til tid, og ydermere var der planlagt opstart lige hen over sommerferie tiden. Dette er løst meget professionelt og den stramme tidsplan er overholdt efter planen. OBH Rådg. Ingeniører A/S har kun godt at sige om samarbejdet med PR Halentreprise

Mikael Rasmussen

OBH Rådg. Ingeniører A/S


Tilbage til oversigt

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88