Staldbyggeri - vi bygger din nye stald

Poul Rasmussen A/S har både materialerne og de faglige kompetencer til at bygge stalde i alle størrelser til danske landmænd.

Hver enkelt landmand har specifikke krav og ønsker til netop deres stald, og vores mange års erfaring med staldbyggeri gør, at vi er i stand til at føre disse ønsker ud i livet. Poul Rasmussen A/S bygger stalde til alt fra mindre dyrehold til store fare- og grisestalde. Vi har bred erfaring med at skræddersy unikke løsninger, så stalden bliver specialtilpasset netop dit dyrehold og dit daglige arbejde.

Stalde i alle størrelser

Som erfaren fagmand inden for landbrugsbranchen er vi klar over, hvad der kræves af en stald til både mindre og større dyrehold. Derfor bygger vi altid med solide materialer af høj kvalitet, så din nye stald holder i mange år fremover. Vi har sans for detaljerne og sørger naturligvis for, at stalden bliver funktionel og praktisk indrettet, så den kan danne rammerne om en velfungerende hverdag og arbejdsgang for både dig og dyrene.

Få et uforpligtende tilbud

Poul Rasmussen A/S samarbejder med dygtige samarbejdspartnere, der tilgodeser både dyrenes velfærd og gode arbejdsforhold, så stalden lever op til dine forventninger og krav. Er du interesseret i at høre nærmere om vores arbejde med staldbyggeri, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på 64 82 54 88 eller mail info@prbyggeri.dk , og vi kommer med glæde med et uforpligtende tilbud. Poul Rasmussen A/S er beliggende på det nordlige Fyn i Otterup, men hjælper kunder over det meste af landet, såsom Odense, Århus, København, Kolding og Vejle og områderne omkring.

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88