Renovering

Der er mange fordele ved renoveringer, som ikke blot kommer din ejendom til gode, men også din pengepung. Ved at skifte taget på din ejendom eller renovere det, hæver du automatisk værdien på din ejendom, så den kan sælges til en højere pris end før renoveringen/ udskiftningen, og der er samtidig mulighed for at energioptimere din ejendom eller bolig. Vi oplever ofte at, det viser sig, at der er plads til yderligere isolering, når vi åbner op for en ældre tagkonstruktion. Ved at energioptimere din bolig eller ejendom via efterisolering, skabes der et bedre indeklima, og desuden vil de fleste opleve et stort fald af beløbet på varmeregningen.

Fordele ved renovering:

  • Bedre indeklima
  • Øget boligværdi
  • Energioptimering
  • Besparelser på varmeregningen
  • Nyt udseende

Hvilken type tag skal jeg vælge?

Valg af type og materialer afhænger af husets oprindelige stil og tagkonstruktion, men i de fleste tilfælde, kan der skabes en hel ny løsning, hvis du ønsker at give dit hus et friskt pust. Der findes et utal af tagtyper, som har hver deres unikke udseende og fordele. Poul Rasmussen A/S udskifter og renoverer tag for både private og erhverv, og vi hjælper med glæde med at finde den rette løsning til dig.

Ring og hør nærmere

Med base i Otterup på det nordlige Fyn, hjælper vi kunder over det meste af landet, såsom Odense, Århus, København, Kolding og Vejle. Poul Rasmussen A/S samarbejder med de førende producenter inden for tagteknik, hvilket sikrer dig et slutresultat af den højeste kvalitet. Vil du vide mere om fordelene ved de forskellige tagtyper, og hvad vi kan tilbyde i forhold til tag og tagrenovering, kan vi kontaktes på 64 82 54 88 eller mail info@prbyggeri.dk. Vi ser frem til også at hjælpe dig!

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88