Maskinhal

En maskinhal fra Poul Rasmussen A/S er det perfekte sted til opbevaring af dine maskiner og køretøjer. Som virksomhed, industri eller landbrug, der i det daglige arbejde benytter sig af maskiner, er det nødvendigt for en glidende arbejdsgang, at maskinerne er lettilgængelige og fungerer som de skal. Vi bygger enkelt og solidt, så dine maskiner står trygt og godt, beskyttet mod vind og vejr. Ved at opbevare dine maskiner i en maskinhal undgår du således tyveri, slitage, rust og andre skader.

Vi skræddersyer din maskinhal

Poul Rasmussen A/S har stor erfaring i at skabe maskinhaller, der passer til forskellige typer virksomheder og maskiner. Sammen tager vi en snak om, hvilke behov, krav og ønsker du har til din nye maskinhal, og ud fra dette, bygger vi en maskinhal, der er skræddersyet til dig. Nedenfor har vi samler de faktorer, du kan overveje i forhold til din nye maskinhal:

  • Hvor stor skal hallen være?
  • Hvor høj skal hallen være (har du fx høje maskiner?)
  • Porthøjde, antal porte/ døre?
  • Farver, sider, tag, gavle?
  • Isoleret eller ikke isoleret?

Kontakt Poul Rasmussen A/S

Fra vores base i Otterup på det nordlige Fyn, kører Poul Rasmussen A/S ud og bygger maskinhaller for kunder i det meste af landet, heriblandt byer som Odense, Århus, København, Kolding og Vejle. Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed, kan vi kontaktes på 64 82 54 88 og info@prbyggeri.dk. Lad os tage en uforpligtende snak og lad os give dig et godt tilbud!

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88