Kølehal

Har du fx brug for plads til en stor mængde fødevarer, medicin, afgrøder eller lignende, der skal opbevares ved lav temperatur, er en kølehal den rette løsning for dig. Siden 1974 har Poul Rasmussen A/S opført et utal af forskellige haller til industri, erhverv og landbrug, og især kølehaller har vi stor erfaring med.

En kølehal tilpasset formålet

Hvordan hallen skal indrettes og bygges, afhænger i høj grad af, til hvilket formål, og i hvilket omfang, du har brug for kølig opbevaringsplads. Når du vælger os som samarbejdspartner, tager vi sammen en grundig snak om de forskellige faktorer, der spiller ind på, hvordan hallen skal udformes. Har du brug for optimal udnyttelse af pladsen, kan vi lave hallen, så der er højt til loftet og dermed plads til høje reolsystemer. Har du brug for, at store lastbiler kan komme ind og ud af hallen, bygger vi brede porte, og har du specifikke ønsker og behov, finder vi naturligvis en god løsning til en fordelagtig pris.

Lad os tage en uforpligtende snak

Når du vælger Poul Rasmussen A/S som samarbejdspartner, kan du forvente et professionelt og imødekommende team af håndværkere, der udfører arbejdet grundigt og effektivt. Vi går desuden højt op i at overholde aftaler og tidsfrister, så dit arbejde kan blive ved med at køre så gnidningsfrit som muligt.  Vi hjælper hver eneste dag kunder over det meste af landet, og har bygget haller i og omkring byer som Odense, Århus, København, Kolding og Vejle. Lad os tage en uforpligtende samtale og finde en god løsning til dig. Ring til os på 64 82 54 88 eller send en mail til info@prbyggeri.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88