Landbrugsbyggeri siden 1971

Landbrugsbyggeri er en af Poul Rasmussen A/S helt store spidskompetencer.

Vi har bygget for forskellige typer landbrug siden vores spæde start i 1971, så med knap et halvt århundredes erfaring inden for branchen, har vi både kompetencerne, materialerne og erfaringen til at skabe alle former for byggeri til landbrug. Vi kan tage os af både mindre og større opgaver, så uanset om du blot har brug for en enkelt ny stald, eller en totalløsning, der indebærer flere større byggerier til dit landbrug, står vi klar til at varetage opgaven for dig.

Vi bygger fx:

Vi tager os af alle detaljer

Når du vælger Poul Rasmussen A/S som samarbejdspartner, tager vi os af alle detaljerne fra start til slut, så du fortsat kan koncentrere dig om dit daglige arbejde. Vi står med glæde for alt lige fra idébearbejdning til planlægning af byggearbejdet og selve udførelsen af byggeriet. Har du et landbrug, men trænger de forskellige byggerier til en kærlig hånd, tager vi os også med glæde af diverse former for renovering.  Uanset arbejdets omfang og art, går vi til enhver opgave med lige stort engagement og grundighed, så du står tilbage med et veludført resultat af høj kvalitet.

Skal vi hjælpe dig?

Poul Rasmussen A/S er altid klar på en snak og et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 64 82 54 88 eller mail info@prbyggeri.dk, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse. Vi har base i Otterup på det nordlige Fyn, men krydser med glæde både Lillebælt og Storebælt for at hjælpe dig med dit byggeri. Vi har før hjulpet kunder fra byer som Odense, Århus, København, Kolding og Vejle og områder omkring.

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88