Lagerhal til erhverv

Få bygget jeres lagerhal hos Poul Rasmussen A/S

Fleksible og leveringsdygtige lagerhal løsninger

Vi bygger gerne din næste lagerhal, hvad enten det er en standardudgave (stor som lille) eller mere specifik udgave, som du efterspørger. Du bliver som kunde taget i hånden hos os fra opstartsfasen til det endelige produkt står færdigt, hvor du undervejs vil modtage hjælp af alt fra konsulenter til ingeniører. Det er dine behov og ønsker, der er i højsædet og så garanterer vi naturligvis, at bygningen overholder de lovmæssige krav og fremstår som planlagt. En lagerhal fra Poul Rasmussen A/S er din vej til at få mere lagerplads, som er skræddersyet og tilpasset efter jeres individuelle behov.

Erfaringen er til at spore

Med mere end 45 års erfaring i virksomheden, er du som kunde i en gunstig position i forhold til at modtage autoriseret vejledning, rådgivning og udførelse i forbindelse med halbyggeri. Vi har igennem årtierne haft det samme hovedfokus; at levere grundige og solide løsninger inden for byggebranchens mange facetter. Vi har stor erfaring med opførelse af lagerhal, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi udfører gerne din næste stålhal til landbrug og industri.


Tag kontakt allerede i dag

Har du brug for flere informationer om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed i forhold til opførelse af lagerhal, kan du kontakte os for en uforpligtende snak. Du skal blot oplyse os om dine behov og ønsker, så giver vi med glæde et uforpligtende tilbud på dette. Vi kan kontaktes på telefon 64 82 54 88 eller via mailadressen: info@prbyggeri.dk. Vi opererer over det meste af landet og specielt i storbyer som Odense, Århus, København, Kolding og Vejle.

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88