Vi bygger jeres idrætshal

En ny idrætshal eller sportscenter kan skabe rammerne om mange timers sjov, aktivitet og hård træning for både børn og voksne i byen.

Hos Poul Rasmussen A/S har vi gennem tiden bygget mange idrætshaller hvilket gør, at vi i dag er yderst kompetente og erfarne inden for området. Vi har stor ekspertise i, hvad en idrætshal skal kunne og indeholde, og vi deler med glæde ud af vores viden og erfaring. Uanset om der er tale om skolens nye gymnastiksal eller kommunens nye store idrætshal med plads til sportsstævner og træning af forskellig art, kan Poul Rasmussen A/S hjælpe med at føre visionerne ud i livet.

Idrætshal bygget efter jeres behov

Som garvet byggevirksomhed med stor erfaring inden for halbyggeri, går vi til enhver opgave med lige stor grundighed og omhu – uanset byggeriets omfang. En ny idrætshal skal være rummelig og fleksibel og skal være tilpasset netop de formål, den skal bruges til. Vi er kompetente i at skræddersy specialløsninger, tilpasset hver enkelte kundes specifikke ønsker og krav, og vi hjælper med glæde med alt fra idé til planlægning og selve udførelsen.

Vil du høre nærmere?

Vil du vide mere om vores kompetencer inden for halbyggeri og hvilke muligheder, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at give os et kald på 64 82 54 88 eller sende en mail info@prbyggeri.dk. Vi er altid klar på en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og krav, og sammen kan vi finde den bedste løsning til projektet. Vi bygger idrætshaller og andre haller over det meste af landet, og har blandt andet bygget i Odense, Århus, København, Kolding og Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88