Domicilbyggeri til alle typer erhverv

Hos Poul Rasmussen A/S har vi gennem hele virksomhedens levetid bygget for mange forskellige slags erhverv, hvilket gør, at vi i dag er utrolig stærke og erfarne inden for erhvervsbyggeri og domiciler.

Jeres domicil repræsenterer jer som virksomhed og har derfor stor betydning for hvordan samarbejdspartnere og kunder opfatter virksomheden. Mens nogle erhverv har brug for enormt meget kontorplads og kun en smule lagerplads, har andre virksomheder brug for et stort areal til produktionsarbejde og kun lidt kontorplads - sammen finder vi den rette løsning til din virksomhed.

Vi skræddersyer den bedste løsning

Gennem vores mange års arbejde med domicilbyggeri har vi arbejdet med et utal af forskellige typer virksomheder og erhverv. Hver virksomhed har haft særlige krav og ønsker til deres nye firmadomicil, hvilket gør os til specialister i at skabe en unik og specialtilpasset løsning til den enkelte virksomhed. Som erfaren byggevirksomhed er vi klar over vigtigheden af, at det nye virksomheds domicil er tilpasset den daglige arbejdsgang og virksomhedens ønsker, så arbejdsdagen bliver så glidende som muligt. Derfor går vi hos Poul Rasmussen A/S højt op i at lytte til vores kunders ønsker, behov og krav for at kunne skræddersy den bedste domicilløsning til netop din virksomhed.

Skal vi skabe dit nye firmadomicil?

Hos Poul Rasmussen A/S bygger vi med stor grundighed og omhu for at sikre dig og din virksomhed de bedste rammer for jeres arbejde. Vi har bygget domiciler over det meste af landet og har især kunder fra byer som Odense, Århus, København, Kolding og Vejle. Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 64 82 54 88 eller mail info@prbyggeri.dk. Uanset hvilke krav du har til dit nye firmadomicil, står vi hos Poul Rasmussen A/S klar til at lytte til dine ønsker og visioner for herefter at føre dem ud i virkeligheden.

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88