Vi bygger bilhuse og værksteder

Poul Rasmussen A/S har bygget haller over det meste af Danmark og til mange forskellige formål siden 1974.

Vi har derfor stor ekspertise og kompetencer i forhold til halbyggeri, og bygger til konkurrencedygtige priser. Vi har bred erfaring med byggeri inden for bilbranchen, så har du brug for et nyt værksted eller bilhus, kan vi hjælpe dig med at skabe den rette løsning.

Bilhuse og værksteder bygget efter jeres behov

Et nyt bilhus eller værksted kan udformes på mange forskellige måder afhængig af krav, ønsker og behov fra virksomhedens side. Vi er eksperter i at skræddersy unikke og individuelle løsninger, tilpasset den enkelte virksomhed. Har du brug for kontorfaciliteter, showroom, opbevaring eller lignende, finder vi en løsning, der er både praktisk og passer til din virksomhed. Før vi påbegynder arbejdet med dit nye værksted eller bilhus, tager vi en grundig snak om udformningen, ønsker og tidsfrister. Når du vælger Poul Rasmussen A/S som samarbejdspartner, tør vi godt love, at du kommer til at stå tilbage med en bygning, som både er flot og solidt bygget.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Hvis du fortæller om dine behov og ønsker, giver vi også med glæde et uforpligtende tilbud. Poul Rasmussen A/S kan kontaktes på telefon 64 82 54 88 eller mail info@prbyggeri.dk. Vi bygger værksteder og bilhuse over det meste af landet i og omkring byer som Odense, Århus, København, Kolding og Vejle. Vi ser frem til også at høre fra dig!

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88