Ejendomsprojekter

Vi er eksperter i byggerier til erhverv og industri, herunder udvikling og opførelse af ejendomsprojekter.

Ejendomsprojekter hos Poul Rasmussen A/S

Leder du efter en erfaren og yderst kompetent totalentreprenør i forbindelse med et ejendoms projekt? Hos Poul Rasmussen A/S er vi eksperter i byggerier til erhverv og industri - herunder udvikling og opførelse af ejendomsprojekter. Vi har været en aktiv del af en lang række forskellige boligprojekter over hele Fyn med udgangspunkt fra vores hjemby, Otterup.

Boligprojekter af alle slags

Hos Poul Rasmussen A/S finder du en erfaren samarbejdspartner indenfor projekt-udvikling og boligbyggeri. Vi har erfaring med en lang række forskellige projekttyper, og vi tager gerne imod opgaver af følgende udformninger:

  • Tæt bebyggelse / lav bebyggelse
  • Rækkehuse
  • Etageejendomme

Vi har i vores mange år i branchen været en del af mange forskellige opgaver og projekter i forskellige størrelser og udformninger. Bygherrerne på vores boligprojekter er typisk:

  • Boligforeninger
  • Andelsboligforeninger
  • Private investorer

Derudover har vi hos Poul Rasmussen A/S også igennem tiden udviklet og opført egne projekter med henblik på salg eller udlejning.

Entreprenørarbejde med stort erfaringsgrundlag

Poul Rasmussen A/S’s historie går tilbage til 1971, hvor virksomheden blev grundlagt i Kappendrup. Allerede tre år senere byggede vi de første projekter for erhvervsdrivende, og virksomheden flyttede til større omgivelser i Otterup i 1998. I dag er Poul Rasmussen en familievirksomhed, og sønnerne Jimmy og Martin er nu en stor del af den daglige drift. 

Udover vores lange erfaring, tilbyder vi sikkerhed for vores kunder i forbindelse med alt fra kvalitet til kreditsikkerhed, og derfor er vi glade for at være medlemmer af både Dansk Byg og BygGaranti, ligesom vi hos Bisnode har opnået den højeste kreditværdighed; nemlig AAA.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til dine mange muligheder i forbindelser med et ejendomsprojekt i samarbejde med os, er du velkommen til at ringe på telefon 64 82 54 88, eller du kan skrive en e-mail til info@prbyggeri.dk. Som en del af vores omfattende service giver vi gerne et uforpligtende og konkret svar på din forespørgsel, ligesom du har mulighed for at få et uforpligtende besøg af en af vores dygtige konsulenter. Vi har hjulpet mange kunder i Odense samt Nordfyn - heriblandt både Søndersø og Bogense.

Her på siden kan du endvidere se referencer på forskellige opgaver, vi har udført samt følge med i nyheder omkring igangværende projekter, som løbende bliver opdateret på vores Facebook og LinkedIn sider.

Galleri

Se flere billeder ved at klikke dig ind på galleriet

Skal vi håndtere dit næste projekt?

Ring til os på: 64 82 54 88